2009. augusztus 10.

Fless

FleSs avagy FleSs[vT] Magyarország legtehetségesebb és legjobb StarCraft játékosa. Első sikereit a nagy erejű VT klán színeiben érte el, így nemsokára a klán elismert szuperharcosa lett, majd túlnőtt rajta és otthagyta (az amúgy eléggé leamortizálódott szánalmas társulatot).

Iccup rangja jelenleg A-, ezzel a teljesítményével magyar szinten egyedül tartózkodik a koreai élbolyban, elfoglalja méltán megérdemelt helyét a többi A rangos pro között. Apm-je jóval 200 felett van és minden felállásban egyformán Kiváló besorolást érdemel. Tanítványai: Mate_rA, Sweeping, és végül de nem utolsó sorban nagyszerű öccse, Pyro[VT] (aki egyébként már szintén nem VT-s).

Ezen felül FleSst nem csak az SC tudásáért, de a való életbeli sikereiért is dicsérik, régen az NB2-ben futballozott, ezenfelül dolgozik, tanul, vállalkozásai vannak, autói vannak, barátnői vannak (FleSs nagyon jóképű és vasalja a haját). Sok városban FleSs-szentélyeket építettek a rajongók, hogy oda minden nap elzarándokolva dicsőíthessék és bálványozhassák kedvenc játékosukat.

A [1] oldal nézettsége több millió főre szökkent, mikor nyilvánosságra került, hogy FleSs időnként oda írkál, és taktikai tanácsokat, illetve elektronikus autogramokat osztogat.

Forrás: Wikipédia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Írj értelmeset, légy kedves, ne káromkodj!