2009. december 4.

BoGuS ki vagy te?

Mekkora alázás, mekkora alázás! Ami igazából nem is olyan durva, egyszerűen csak régen láttam ennyire... jó MM vs Lurker mérkőzést. Alig van tank, alig van vessel és egyszerűen kész, majdhogynem hihetetlen. Ami megint nem annyira nagy szám, voltak ennél jobb gamek is és mégis, most mondom, ezt már ki kell tennem!

BoGuS vs sAviOr



És ki az a Savior? Beszarok, de nem csak BoGuS alázta meg hanem Bisu is. Pedig Bisu, te szar, te! Guemchi ellen hogyan tudtál kikapni? Az a mák gyerek így, miután BoGuS-t is elverte (időrendben ezután a mérkőzés után) tovább jutott.Szóval, Corsair+DT > Savior!


És jöjjön a mindent eldöntő ütközet. Igazi All-in! Bisu vs BoGuS!

3 megjegyzés:

538 2009. december 5. 12:41  

Először is: Savior manapság szar:) Ettől függetlenül jól játszott Bogus, dehát STX-ben van kitől TvZ-t tanulni, főleg ezt a klasszikus SK-terran stílust:)
Az, hogy megverte Bisut avval a proxival még nem jelent sokat, de érdemes lesz a srácra figyelni a jövőben.
Bisu meg kapja be, hogy így eldobta a meccset Guemchi ellen, annyit kellett volna tennie, hogy nyugiban biztonságosan feltartja egy kicsit, míg a 3rd hatása beüt, erre inkább így kirakja oda a shuttlet. Rohadt bosszantó volt nézni. Mi lesz így a protoss jelenléttel? Már csak Kalben bízhatok:)

A nap meccse pedig a Guemchi - Bogus volt.

Bubbles 2009. december 5. 13:05  

Savior szar, de egyáltalán nem játszott rosszul. Ennél volt már rosszabb formában is. Bisu ellen rendesen szopta a faszt, de ez szerintem csak amiatt van, hogy ő a tökéletes anti Savior (mint Jaedong az anti Bisu).
A Guemchi-Bogus mérkőzés nekem nem tetszett. Guemchi nem nagyon érdemelte meg a tovább jutást. Bisu elszerencsétlenkedte az egészet. Ez egy kicsit gáz. Bogus meg... A TvP... nem tudom hogyan nyerhetett volna. Kicsit hülye egy map.
Mondj egy jó STX terrant? Hwasin. Ennyi. Ő az egyik aki játssza ezt a Lurkerbe, Swarmba belemegyünk MM-el taktikot (hozzáteszem sikeresen). Bogust is ezt nyomja, csak kicsit szebb multitasakkal.
Bogus Bisu elleni meccse pedig egyet jelent: mer kockáztatni, van pofája benyomni egy ilyen pofátlan taktikát. Manapság szinte senki sem nyom ennyire all-in taktikát.

538 2009. december 5. 23:50  

Bogus könnyen nyerhetett volna mituán 200/200on volt 2/3 upgradekkel, Guemchi nagyon megdolgozott azért a győzelemért, az arbitereket meg a térképet kihasználva. Bogus nem igazán gondolta végig, milyen fontos a két sarok-expo Odd-Eyeon.
STX terranként meg pontosan Hwasinra gondoltam (na nem, majd Frozeanra:-p), aki Flash után a legjobb és legszebb TvZ:) Talán azért tűnt jobbnak Bogus multitaskja, mert Hwasin tvz meccsei nem nyúlnak ilyen hosszúra a korai agresszója, meg az 5 másodperces timing windowok ismerete miatt:)

Megjegyzés küldése

Írj értelmeset, légy kedves, ne káromkodj!