2009. augusztus 22.

2009 Bacchus OSL FINAL

Néha látok Live blogot. Most kipróbálom (magamnak)!

(11:52) Az első összecsapás után:
Holy World SE - Yarnc@5 vs Jaedong@10
Yarnc 9pool (vagy 12), ling+1hecs tekkelt, amíg Jaedong expelt majd pool és nem techelt, csak ling speed és fosta a kiskutyákat. Yarnc előbb kész lett, támadott is de mivel nagy volt a távolság ez nem jött neki össze, vissza kellett vonulnia. Letett egy sunkent és lingezett egészen mutáig, de nem volt elég, Jaedong agresszív támadása felőrölte és feladta. röviden ennyi.
Nem volt egy nagy szám, sajnos ezek a ZvZ-k ilyenek. De talán a következőkben láthatok pár érdekesebb ütközetet. Mert ez így totál szívás.

(12:00) Jön az Outsider! Talán itt lesz egy kis trükközés!

(12:15) Outsider- Yarnc@5 vs Jaedong@9
Yarnc 9 pool, Jaedong 12 pool. Megint mennek a lingek, de megint későn. Jaedong megint megpróbál felmenni de nem nagyon tud. Megy a tech, mindkét oldalon. Yarnc kiküld 4 scourgeot, nem sok sikerrel, nyomja a mutát. Yarnc leteszi a 2. hecset is és... VISSZAVONJA! Noob! Jaedong expel. Nem történik semmi. Először Jaedong, utána Yarnc támad, de későn, alig van unitja. GG!
Ez egy ritka fos game volt. Azt hiszem Yarnc szétcsúszott. Ha nem történik valami csoda a következő játékban akkor vége. Jaedongnak már csak 1 win kell. Fasza. Ez egy elég gyors döntőnek néz ki.
ÚÚ BAAZDMEG! Ez visszavonta a hecset! Utólagos megjegyzás későbbről: még egy épületett letett amit rögtön vissza is vont, de az már majdnem a legvégén volt! Na, mondom, szét van esve, noob!

(12:25) Igazándiból Yarnc leölette a kezdő lingjeit. Főleg az utolsó hármat, amivel nem tudta tovább húzni az időt. Meg volt egy nagy izzadság cseep az orcáján.

(12:30 ) Már 6 csepp van a fején!

(12:35) Heartbreak Ridge - Yarnc@3 vs Jaedong@9
Úgy nem lehet live blogolni ha közben gépen nézed azt amiről írnál. Főleg úgy ha egy kibaszott másik FF ablakban van. Jaa, másikba kellene tenni és összehúzni a blog írás mellé? Ha Yarnc nyer akkor így fogom csinálni! Amúgy nyomják!

(12:45) Inkább nem írok semmit. Valakinek lett egy "arany egere", azaz megvan a 3 OSL győzelme. És egy elégé alázós döntőben szerezte meg. Ha, ha, ha. Worst OSL final ever:D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Írj értelmeset, légy kedves, ne káromkodj!