2009. június 25.

Vizes nyitószutyi

2009 Bachuss OSL Round 32 Teaser Opening - vagy mi a szösz akar ez lenni. Ebben még volt valami, úúúúdeállat geci jó lesz ez, tuti rárántok majd! Na... Olyan kis különlegesnek néz ki, tökre vártam mi sül majd ki belőle.


2009 Bachuss OSL Group 16 Group Selection Opening - Mint kiderül, a kocka cuccok is tudnak úszni, hisz itt a nyár, ők is elfáradnak, mennek strandolni és élvezik a hűs vizet. Viszont ennél a két OSL lánynál van szebb is... És miért van néha puki fejük? Nem ott kellene tartani a levegőt! Viszont, elégé játékosak! Mi lesznek képesek a hősök?

2009 Bachuss OSL Round 16 Opening - Lee Jae Dong, az egyedüli akinek ki van írva a "klánja" is. Demenő, ő a bajnok és A FEJÉBEN TARTA A LEVEGŐT és olyan mintha részeg lenne, ahhh. Majd jön a többi. Flash mint egy félős kis kurva, Bisu meg mint egy homi, aki befogja a fülét, nehogy viz érje! De akkor meg miért úszik? Canata egy vicc azzal az ártatlan kis kocka fejével. Viszont volt két állat, az egyik Leta aki végre akrobatázik pörög, forog, csinál valamit. Majd megint jön egy faszfej aki ül... Stork pedig... szerintem életében nem érte még víz a fürdőkédon kívül. És akkor a másik, Hwasin. Anyád:D Nála bevillogtatják azt amikor a felvétel után öltözött és mutogatta a felső testét! Elsőre majdnem... viszont akár hányszor megnézem egy kicsit jobban tetszik. Az ötlet jó volt, kár, hogy félős ribikkel kelett megcsinálni!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Írj értelmeset, légy kedves, ne káromkodj!