2009. június 19.

StraCraft2 - Battle Report 3

Kiszivárgott az új BR. Ez most PvZ és még mindig szar. Ez a pálya egy vicc. A márint vagy az expet nem lehet normálisan védeni, a rövidített útvonal pedig gyorsan megcsinálható. Bár az is igaz, hogy nehéz meglépni, mert ez vissza üthet. Még mindig nem tetszik. Lehet azért mert én még nem próbáltam ki, vagy csak azért nem mert "noobokat" látok játszani, akiket én 2 hét gyakorlás után porrá aláznék. Ez unalmas. A protoss már úgy használt pár unitot ahogy kell, de közben mégsem gondolkodott, ment fejjel a falnak, a zergről pedig ne is beszéljek. Az a baj, hogy két fasz fejet látok, így az jön le a játékról amit ők produkálnak, pedig, valószínűleg sokkal több van benne!

Mi az ami még nem jön be? Hmmm... A pálya egy vicc, remélem nem ladder map, mert akkor tökön szúrom magam. Ilyet tervezni igazi bűn. Még mindig nem értem mire jól azok a towerek (visiont adnak, de minek? senki sem tudta kihasználni). Az a füst felhő is jópofa ötlet, de hosszú távon csak zavaró. A Bane Ling atom dúrván erősek! Ahhh... Ezáltal a Zealot szart sem ér:S

Mi volt ami tetszett? Ez a videó már mutat pozitív lehetőségeket, amiket csak ki kell használni. Sajnos nem ez a két készítő fogja, mert hiába ismerik a saját játékukat, látszik, nem tudnak vele játszani.

1 megjegyzés:

Névtelen 2010. február 19. 10:33  

Még nem játszottál a játékkal de profibb vagy a tervezőknél... grat.

Megjegyzés küldése

Írj értelmeset, légy kedves, ne káromkodj!