2009. május 27.

Skinwalkers

Van egy horror fesztivál az After Dark. Könnyed, alacsony költségvetésű horrokat nyomatnak, némelyik egész jó. Na, ez a film nem ebbe a kategóriába tartozik (mert szar). Van az alap szitu, a farkas emberek, akik két részre szakadtak, a "jókra", akik még sohasem ittak emberi vért, nem ettek emberi húst, és vannak a gonoszak, akik ezt már megtették, ettől pedig megkergültek. Van egy legenda egy fiúról, aki majd mindent megváltoztat, amikor betölti a 13-at..
Ez még annyira nem is szar, sőt, még ötletes is lenne a film (ott vannak a hámok). Értelmet is nyer a film közepétől a "honnan tudták kit kell keresni" dolog, de... Mi az a vörös hold? Mi a faszomért bírja az egyik farkas ember a golyókat, a másik meg nem. Miért ég a tűz, ott ahol nem kéne. Miért állnak ki teljes testtel a golyók elé és miért nem találják el őket? Mármint amikor "menőznek" akkor nem, de ha "áldozatot" kell hozni, akkor ki lesznek lyuggatva.
Van a filmben egy, két csavar. Az egyiket NAGYON lehet tudni, mármint onnantól, hogy megtörténik az adott esemény. A másik csak úgy jön, lehet számítani egy nagy cliffhagerre, meg is történik, csak nem üt nagyot.
Az anyuka pedig szörnyű. Nyomja a Sarah Connoros keménykedést, máramikor. Egyszer kemény, máskor meg puhány. Mi a fasz? Ahhh...
Szeretem a horrokat, szeretem a gagyi filmeket is, de ez... Ja igen, eszembe juttot mi volt az amin magamba nevettem. Az egyik a nagyis lassítás, ami nem tudom mire volt jó, talán viccnek. A másik pedig... az a jelenet amikor a főcsávó kiabál a barlangnál és "shúúúúúú" hangal körbeforog a kamera. De minek? Mire ez a nagy effekt? Éééééss még valami. A film elején, amikor mutatják a lövöldözést, valahogy mindig új, más fegyver van az emberek kezében, vagy valami béna tárazás megy vagy... totál zavar. Az a vörös szűrő, az az állandó vörös kép, grrr!
Mi volt a jó? Bele lehetett tekerni a filmbe:D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Írj értelmeset, légy kedves, ne káromkodj!